Bruno Boy – homenatge a Bruno Plana Gauthier

Bruno Boy – homenatge a Bruno Plana Gauthier

Fusionistas – Programa num. 34

A Fusionistas, estem totalment consternats per què un molt bon amic ens ha deixat Bruno Plana Gauthier, de Sant Feliu de Guixols. La setmana passada va perdre la vida de manera sobtada i totalment injusta, en un accident de trànsit. Bruno tenia 36 anys i era una persona molt estimada per tothom que l’envoltàvem, i sobretot era una persona que estimava la música com pocs. Per tot això, per amic i melòman, avui hem volgut compartir amb tots vosaltres una petita pinzellada de la música que al Bruno Boy li flipava.

El programa i la selecció musical, l’hem fet entre el Frank Beltri i un servidor, extret d’una llista que el Bruno tenia que es diu “Jamaican Vibes”, Disfrutareu d’una sessió plena de sons Jamaicans; DJ Reaggee, Reaggee, Dub… i alguna coseta més.

També podrem tots acudir a las seves llistes de reproducció de Spotify, per escoltar la seva música. És la seva manera d’estar per sempre mes amb nosaltres.
Jamaican Vibes by Bruno Boy
(en penjarem mes…)


«Bruno sempre estaràs al meu cor i en els meus records plens de moments brutals, insuperables, i sempre plens de bona música i bon humor, ….. em quedo amb les nostres risses infinites.» christian borau